Contact formulier

Wenst u contact met ons op te nemen dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Wanneer u wenst dat wij contact met u opnemen, vergeet dan niet duidelijk uw adres en/of telefoonnummer te vermelden.
Bezoekadres

Pol 1
6019 RC Wessem

Postadres

Oosterveldstraat 4
6097 BS Heel

Route

Het terrein van de Terwindtvaarders is gelegen in het buurtschap Pol (gemeente Maasgouw). Vanwege de aanwezigheid van een eenrichtingsweg is Pol alleen bereikbaar vanaf Heel. De locatie is op onderstaande kaart weergegeven. Voor een route beschrijving kunt u gebruik maken van Google Maps via de volgende link: route naar De Terwindtvaarders.

Kaart Terwindtvaarders

Accommodatie

De Terwindtvaarders beschikken over een terrein met gescheiden toilet- en douchevoorzieningen. Op het terrein is voldoende ruimte om te kamperen alsook voor sport- en spelactiviteiten. Het terrein is voorzien van verlichting en van elektriciteitaansluiting. Ook beschikt het terrein over een ruime kampvuurgelegenheid, een eigen haven waarin gezwommen kan worden en voldoende parkeergelegenheid voor zowel fietsen als auto's.

Buiten de voorzieningen op de kant beschikken wij ook over een wachtschip (de Imperator) dat dient als varend clubhuis en een werkschip (de "bak") waar het onderhoud wordt gepleegd. Tevens zijn wij in het bezit van een vijftal vletten waarmee geroeid en gezeild kan worden en een tweetal valken. Het varend materieel (Imperator, vletten en valken) kan onder begeleiding van een schipper beschikbaar worden gesteld aan derden. De vletten kunnen (indien in bezit van een geldig zeildiploma) ook zonder schipper ter beschikking worden gesteld.

Klik hier voor een foto-impressie van het terrein en de vloot. Bij gebruik van zowel het terrein als het varend materieel zal gevraagd worden om een onkostenvergoeding. Onze accommodatie wordt niet beschikbaar gesteld tijdens eigen activiteiten. De eigen activiteiten vinden doorgaands alleen op zaterdag plaats. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met onze terreinbeheerder Jan van de Laar. Tel nr.: 06-20949448 of gebruik het bovenstaande formulier met als onderwerp verhuur.

© 2002-2021 Terwindtvaarders Heel