Inschrijfformulier

Met onderstaande gegevens meld ik mij aan voor de wachtlijst van Waterscoutinggroep "De Terwindtvaarders" te Heel. Velden die met (*) zijn aangegeven zijn verplicht om in te vullen.


Man Vrouw
Minimaal een nummer invullen (vast of mobiel)
Bij het ondertekenen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonsgegevens verwerken:

Toestemming Ledenadministratie

Als Scoutingorganisatie verwerken wij persoonsgegevens om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. De gegevens van leden worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem Scouts Online. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Hoe we met je gegevens omgaan staat beschreven op: www.scouting.nl/privacy

Goedkeuring beeldmateriaal

Bij de Terwindtvaarders maken we foto's en filmpjes van onze activiteiten en dit gebruiken we voor promotie op onze gesloten Facebook pagina, de nieuwsbrief en om te delen met leden onderling. U kunt deze toestemming te allen tijde weer intrekken door dit aan ons door te geven. Ook voor verdere vragen of opmerkingen over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan kunt u ons schrijven. Het e-mail adres voor deze correspondentie is: privacy@terwindtvaarders.nl.


Ondergetekende ouder / verzorger gaat akkoord met bovenstaande aanmelding.

Ja, ik ga akkoord met de bovenstaande privacyvoorwaarden.


© 2002-2019 Terwindtvaarders Heel