Algemene programma informatie

In de zomerperiode is de opkomst van de Dolfijnen op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:30 op ons scouting terrein in Pol. Een deel van het winterseizoen zit onze jongste speltak op een andere locatie in de buurt, de opkomst duurt dan tevens iets korter, namelijk van 10:00 tot 12:00.

De Zeeverkenners hebben het hele jaar door opkomst in Pol. In de zomer van 13:00 tot 17:00 en in de winterperiode van 13:00 tot 16:30. Dit geldt in principe ook voor de Wilde Vaart, hoewel onze oudste speltak zelf organiserend is en dus ook wel eens op andere momenten samenkomt.

De Zeeverkenners- en Dolfijnenstaf informeert u tijdig in het geval dat locatie en/of troeptijden wijzigen. Meer informatie over de speltakken kunt u vinden op de Dolfijnen en Zeeverkenners pagina’s.

Voor een opkomst is het trouwens goed om te weten dat:

In principe is er elke zaterdag troep, behalve tussen het zomerkamp en de eerste troepdag. Indien er op een zaterdag geen troep is (bijv. vanwege Kerst) dan krijgt u hier altijd bericht over.

Ieder seizoen zijn er enkele gezamenlijke en speciale programma’s. Zie onderstaand lijstje. Tijdens deze activiteiten kan het tijdstip en de locatie van de opkomst anders zijn. Ook kan het zijn dat door omstandigheden van onderstaande data afgeweken wordt. In alle gevallen wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Programma opmerkingen 2021:

– Dolfijnen laatste opkomst in Beegden
30 Januari
– Klusdag NL Doet!
13 Maart
– Eieractie
27 Maart
– Midzomernacht / Sponsortocht
19 Juni
– Zomerkamp Dolfijnen
27 Juli - 1 Augustus
– Zomerkamp Zeeverkenners
1 - 10 Augustus
– Zomerkamp WVA
7 - 16 Augustus
– Clubdag club van 50
5 September
– Varen met Pol
12 September
– Boomdagen
13 November

Naast de opkomst van onze jeugdleden zijn er enkele andere noemenswaardige datums:Als u vragen of opmerkingen heeft over het programma, dan kunt u dit op een zaterdag aan de staf vragen of via de contact pagina de schippers van de betreffende speltak een bericht sturen.

– Bestuursvergadering 2021 6 Januari
  10 Maart
  12 Mei
  18 Augustus
  27 Oktober
   
Groepsraad 2020 26 Maart
  13 November

© 2002-2021 Terwindtvaarders Heel