Algemene programma informatie

In de zomerperiode is de opkomst van de Dolfijnen op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:30 op ons scouting terrein in Pol. Een deel van het winterseizoen zit onze jongste speltak op een andere locatie in de buurt, de opkomst duurt dan tevens iets korter, namelijk van 10:00 tot 12:00.

De Zeeverkenners hebben het hele jaar door opkomst in Pol. In de zomer van 13:00 tot 17:00 en in de winterperiode van 13:00 tot 16:30. Dit geldt in principe ook voor de Wilde Vaart, hoewel onze oudste speltak zelf organiserend is en dus ook wel eens op andere momenten samenkomt.

De Zeeverkenners- en Dolfijnenstaf informeert u tijdig in het geval dat locatie en/of troeptijden wijzigen. Meer informatie over de speltakken kunt u vinden op de Dolfijnen en Zeeverkenners pagina’s.

Voor een opkomst is het trouwens goed om te weten dat:

In principe is er elke zaterdag troep, behalve tussen het zomerkamp en de eerste troepdag. Indien er op een zaterdag geen troep is (bijv. vanwege Kerst) dan krijgt u hier altijd bericht over.

Ieder seizoen zijn er enkele gezamenlijke en speciale programma’s. Zie onderstaand lijstje. Tijdens deze activiteiten kan het tijdstip en de locatie van de opkomst anders zijn. Ook kan het zijn dat door omstandigheden van onderstaande data afgeweken wordt. In alle gevallen wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Programma opmerkingen 2019:

– Installeren 12 Januari
– Gezamenlijk programma 23 Februari
– Dolfijnen opkomst weer in Pol 9 Maart
– Begin van het Vaarseizoen 23 Maart
– Ardennen wandeltocht Dolfijnen 6 April
– Eieractie 13 April
– Zeilweek 19 t/m 22 April
– Opkomst met stafwissel 11 Mei
– Admiraliteitsweekend 31 Mei t/m 2 Juni
– Midzomernachtfeest (gez. Programma + BBQ) 22 Juni
– Zomerkamp Dolfijnen 20 t/m 25 Juli
– Zomerkamp Zeeverkenners 23 t/m 31 Juli
– Eerste opkomst na zomerkamp 7 September
– Einde van het Vaarseizoen Wordt later gepland
– Gezamenlijke dropping 26 Oktober
– Boomdagen (geen opkomst jeugdleden) 22 t/m 24 November

Als u vragen of opmerkingen heeft over het programma, dan kunt u dit op een zaterdag aan de staf vragen of via de contact pagina de schippers van de betreffende speltak een bericht sturen.

Naast de opkomst van onze jeugdleden zijn er enkele andere noemenswaardige datums:

– Bestuursvergadering 9 Januari
13 Maart
15 Mei
21 Augustus
30 Oktober
Groepsraad 12 April
17 November

© 2002-2019 Terwindtvaarders Heel